GENÇLER ‘'DEĞİŞİM ÇALIŞTAYI'NDA BULUŞTU

Doğal Yaşam Derneği Organizasyonunda Yeşeren Düşler Engelliler Derneği ve Yol Arkadaşım Gençlik ve Spor Kulübü destekleriyle 45 ilden 54 gönüllü 19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara Royal Anka Otel'de ‘' Değişim Zamanı ‘'adlı çalıştay gerçekleştiril

Gündem 20.09.2014 23:36:55 0
GENÇLER ‘

Doğal Yaşam Derneği Organizasyonunda Yeşeren Düşler Engelliler Derneği ve Yol Arkadaşım Gençlik ve Spor Kulübü destekleriyle 45 ilden 54 gönüllü 19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara Royal Anka Otel’de ‘’ Değişim Zamanı ‘’adlı çalıştay gerçekleştirildi.

Ankara Royal Anka otelinde gerçekleşen Çalıştayın ilk gününde verilen Kokteyl’e katılan Şair Rüya Tokgöz, Örnek insan olarak katıldığı çalıştay’a , 45 ilden katılan gençlerin ulvi amaçlarla  gelmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, Yoğun işlerine rağmen, Davet geldiğinde hiç tereddüt etmeden çalıştaya katıldığını  belşrterek, Gençlerin arasında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ,Gençlerin burada olması çok hoşuma Gitti. Sizlerle birlikte ve aranızda olmaktan da çok mutlu oldum``Dedi. Şair Rüya TÖKGÖZ , Israr üzerine kendine  ait ‘’Ağlayan Şair’ ’Şiirini okudu.

Daha sonra kürsüye konuşmacı olarak Davet edilen Ankaralı Gazeteci Başkent Time Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Beril Çuhadaroğlu ise yaptığı konuşmasında Gençlerin’ ’Değişim Zamanı’’ çalıştayında,Değişim için bir araya gelerek, Geleceği şekillendirmek üzere bir araya geldikleri bu Çalıştayda bulunmanın  önemine değinen, Gazeteci Beril Çuhadaroğlu,  katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

``Değişim Zamanı``Çalıştayının Basın Sponsorluğunu üstlenen Artuklu Haber ,Genel Yayın Yönetmeni ve Artuklu Haber Ajansı Yönetim kurulu  başkanı Abdullah Ortaç ta çalıştay’da yaptığı kısa konuşmasında:``Artuklu Haber olarak Sponsorluğunu üstlendikleri bu çalıştayın başarılı olmasını ve Çalıştay’ın hazırlanması ve yürütülmesinde emeği geçen herkesi kutlayarak,Çalıştayın amacına ulaşmasını dileyorum``dedi.Ortaç,Çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen ,Herkesi kutlayarak  başarılar diledi.

Çalıştay düzenleme Komitesi üyesi Gökhan Iğdır da yaptığı açıklamada:’’Değişim Zamanı Çalıştayı’nın amacı; Ülkemizdeki 45 il temsilcileri ile yeni dönem içerisinde geleceğe dair daha iyi bir düzen ve sistemin yaşanabilir kılınması ve bu düzenin canlıların ve canlıyı içine alan doğal bir ekosistemin en iyi şekilde yenilebilir ve sürdürülebilir bir çerçevede topluma hizmet eden projeler ortaya çıkarılması hedeflenmektedir. Bu amaçla güçlü bir sivil toplum örgütlenmesinin yaygınlaştırılması ve aktif vatandaşlık bilinci farkındalığının yakalanması hedeflenmektedir. ‘’dedi.

3 Gün sürecek ‘’Değişim Zamanı’’Çalıştayı yarın sona erecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19